Acest website este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Investește în oameni!

Termeni si Conditii

Utilizarea acestui website implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor.

I. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII

a. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.dulceledeacasa.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.dulceledeacasa.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora.

b. In cazul perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livreare, Dulcele De-Acasa isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile cofetariei Dulcele De-Acasa, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

c. Produsele Dulcele De-Acasa sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

d. Asiguram livrarea produselor doar pe raza municipiului Craiova.

e. Termenul de livrare este de 60 de minute.

f. Comanda minima este de 50 de RON.

II. CONDITII PLATA

In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.dulceledeacasa.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe website (preturile contin TVA).

III. CONFIDENTIALITATE

a. Dulcele De-Acasa se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti.

b. Dulcele De-Acasa nu ofera informatii unor terte persoane fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe website, precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

c. In afara exceptiilor expuse mai sus, Dulcele De-Acasa nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre alte terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. Dulcele De-Acasa poate dezvalui informatii identificabile personale atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele cofetariei Dulcele De-Acasa.

IV. DISPOZITII FINALE

a. Vizitatorii website-ului www.dulceledeacasa.ro se obliga sa foloseasca website-ul numai in scopuri legale.

b. Toate elementele de grafica ale website-ului: imagini, baze de date etc. apartin in exclusivitate operatorului website-ului. Folosirea fara acord a acestora se pedepseste conform legii.

c. Orice tentativa de acces neautorizat la website si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

d. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti..

e. Dulcele De-Acasa nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul cofetariei Dulcele De-Acasa.